Blog Maybelline New York

Make Traveling Happen

Make Travelling Happen, Matilde Wergeland

Denne måned fik vi mulighed for at tale med Matilde Wergeland, der flyttede fra Sverige til New York for mere end fire år siden. Matilde er en ambitiøs, ung kvinde med passion for at rejse. En passion, der reflekteres i hendes drømme og ambitioner, såvel som i hendes job.

For at omgivelserne passede til Matildes kulturelle nysgerrighed, besluttede vi os for at mødes på en græsk café i Little Italy. Der kan man virkelig tale om den ultimative kulturelle oplevelse! 


Kan du fortælle os lidt om din baggrund, og om hvorfor du besluttede at flytte til New York?


Min familie har altid rejst meget, og vi boede faktisk i London, da jeg var lille. Efter gymnasiet flyttede jeg til Australien og Paris, men jeg følte mig ikke rigtigt hjemme nogen af stederne. Da jeg returnede til Sverige bookede jeg en tur til New York, og lige fra jeg ankom, følte jeg mig hjemme. Jeg søgte ind på college, og så endte jeg her. 

Hvordan ser en normal dag i New York ud for dig? 

Jeg foretrækker at have tiden til at nyde en god morgenmad om morgenen, for at få den bedste start før arbejde. Som freelanceskribent har jeg et meget dynamisk arbejdsliv. Mit arbejde består i at skrive rejseguides til forskellige dele af verden for et stort modemagasin. Udover det så træner jeg, og jeg elsker at afslutte dagen ved at nyde en god middag med mine venner. Fortæl os om din passion: Hvad er det du elsker så meget ved at rejse?

Jeg elsker at se og opleve nye steder, mennesker og kulturer. At fotografere er virkelig blevet en stor interesse for mig de seneste år, og at fotografere mine rejser gør dem bare så meget mere berigende. Eftersom min familie har rejst meget, har det altid været en vigtig del af mit liv, og med tiden synes jeg, det bliver mere vigtigt for mig. Noget, der er gået op for mig, efter jeg er flyttet til New York, er, at rejser får dig til at værdsætte dit hjem mere, for hver gang du kommer tilbage, ser du byen på en ny måde.  

Hvordan udforsker du din passion for at rejse i New York?

Der er så mange distrikter her i New York, og de er alle så forskellige. Når man tager til Chinatown, Upper East Side eller Little Italy er det som at rejse. Der er altid nye steder at udforske, og du vil, bogstavelig talt, møde folk fra hele verden. 

Hvad elsker du mest ved New York?

Det, jeg elsker mest ved New York, er faktisk, hvordan jeg tænker her. Jeg er mere ligeglad med andre folks meninger. Jeg fokuserer meget mere på mig selv, mine drømme og mine mål i livet. Jeg tror, det er lettere for mig her, eftersom alle er så forskellige. Folk i New York er på én gang motiverede, inspirerende og fulde af drivkraft.

Hvordan ser dit hverdagslook ud?

Mit hverdagslook er meget naturligt. Jeg fokuserer på at bruge gode produkter og på at se naturlig ud, selvom jeg nu godt kan lide en flot øjenskygge! Når det kommer til fashion, så holder jeg mig til sort, grå, hvid og beige, og holder det helt enkelt. Jeg gør lidt mere ud af det ved at bruge accessories. 

Hvor ser du dig selv om tre år? 

På en måde håber jeg stadig, jeg er i New York, men jeg har også et ønske om at rejse mere og opleve, hvordan det er at bo et andet sted. Min drøm er at bo i Cape Town om vinteren, New York i efteråret og Europa i foråret og om sommeren. Udover det, så håber jeg, at jeg er et mere harmonisk og stressfrit sted i mit liv. 

Hvad er dit drømmejob?

Min drøm er at have min egen virksomhed og arbejde for mig selv, så jeg kan rejse så meget som muligt. Det ideelle ville være at have en hjemmeside med rejseguides og sundhedscoaching. Mine største interesser er at rejse, træne og at leve sundt, så at kombinere de tre ville være fuldstændig fantastisk. 


Det her projekt hedder "Make It Happen". Er der en historie eller oplevelse, der har fået dig til at føle at du "made it happen"?

At komme ind på college, flytte til New York, dimittere, få en praktikplads på Harper's Bazaar og så at få et job på Vogue - alt det er oplevelser, der har fået mig til at føle, at jeg "made it happen". Der er dog ét øjeblik, der stikker ud: Der var en fotokonkurrence, hvor præmien var et ophold på the Plaza hotel, samt en invitation til the Great Gatsby filmpremieren. Efter en stor indsats vandt jeg, og jeg havde den mest fantastiske oplevelse. Det var noget meget specielt, der kun sker i New York. Der indså jeg, hvor langt jeg er kommet på vejen mod mine drømme. 

Xoxo

Hanna, Maybelline Nordics reporter i New York City
Vil du ha' de seneste Maybelline-nyheder? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Accepter vilkår og betingelser

Tjek venligst at du har udfyldt din e-mail korrekt og prøv igen.

Har du husket at læse vilkår og betingelser? Tjek venligst boksen, og prøv igen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du en gang om måneden modtage de seneste nyheder fra bloggen. Ved at tilmelde dig accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs mere

Dette site bruger cookies til at lagre information på din computer. Læs mere.

Cookies:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil, som et website overfører til cookie-filen på browseren på din computers harddisk, så websitet kan huske, hvem du er.

Vi bruger dem til at hjælpe dig med at navigere vores website effektivt og udføre visse funktioner. Vi vil ikke bruge cookies til at gemme personligt identificerbare oplysninger om dig, som andre kunne læse eller forstå. Vi bruger ikke cookies til at spore din anvendelse af internettet, efter du forlader vores website.

Vil jeg stoppe dem?

På grund af deres vigtigste opgave, som er at styrke eller muliggøre brugervenlighed eller site-processer, kan deaktivering af cookies forhindre dig i at bruge visse dele af dette website. I tabellen i fortrolighedspolitikken nedenfor forklarer vi hvilke cookies, vi anvender, hvad der menes med tredjepart-cookies samt giver dig muligheden (en knap) for at acceptere eller blokere valgfrie cookies. Hvad angår tredjepart-cookies, så forklarer vi, hvordan du, når det er muligt, kan blokere for disse.

Hvis du ikke vælger enten at blokere eller acceptere cookies, så vil det tages som udgangspunkt, at du har accepteret alle valgfri cookies på dette website. Du kan selvfølgelig ændre mening ved senere besøg og bruge knapperne til at ændre din cookie-status for vores website.

Hvis du ønsker at begrænse eller blokere alle cookies, der bruges på vores website (hvilket som nævnt kan medføre, at der er områder af vores website, du ikke kan bruge eller at brugen af vores website ikke er så let, som du kunne ønske) eller på ethvert andet website, kan du gøre dette gennem dine browser-indstillinger. Hjælp-funktionen i din browser bør kunne forklare dig hvordan. For mere information gå til www.aboutcookies.org

Fortrolighedspolitik