Blog Maybelline New York

Make Success Happen

Make Success Happen

Nu skal du møde endnu en sej skandinavisk kvinde, som får opfyldt sine drømme i NYC. Den 27-årige Frederikke Raun er dansk og har boet i NYC i over 4 år.

Hun har en unik personlighed, en fantastisk stil, og så arbejder hun som produktionskoordinator. Du kan kun blive inspireret af hendes energi og attitude. 

Hvorfor flyttede du til New York?

Jeg flyttede til New York for at afslutte min praktik inden for branding hos 3.1 Philip Lim. Den oplevelse førte mig til mit nuværende job som produktionskoordinator hos BUREAU BETAK, hvor jeg bl.a. arrangerer fashion events. Det var under min praktik, at det hele startede, da jeg her besluttede mig for at søge om et amerikansk arbejdsvisum. Nu har jeg boet her i 4,5 år, men jeg føler mig ikke helt amerikansk endnu.  

Hvordan ser en normal dag ud for dig som produktionskoordinator i New York?

Som produktionskoordinator varierer mit ansvar meget, men hovedopgaven består i at sikre, at ingenting bliver overset. Da jeg er freelancer, findes der ikke en helt normal dag - det afhænger af projekterne. Men at holde styr på budgetter, spotte locations, tjekke vareprøver og lave kreativ research udgør store dele af min arbejdsdag.

Hvad er den mest givende del af dit job? Og hvorfor?

Når jeg arbejder på events, er det helt sikkert resultatet i sig selv. Du gennemgår et intenst niveau af stress, men det er det hele værd, når det er overstået, og lettelsen kan mærkes i kroppen. Ikke fordi det er slut, men fordi det har været en succes! En anden virkelig givende del er de relationer, du opbygger, og den tillid, du optjener.        

Du har en stor interesse for mode og har optrådt i flere magasiner. Hvis du skal beskrive din stil med 3 ord, hvilke vil du så bruge?

Tomboy-ish, skandinavisk – og skør, hvilket matcher min personlighed!

Hvad er dine makeupfavoritter? Nogle must haves?  

På en normal dag går jeg efter det naturlige look, hvor jeg nogle gange tilføjer læbestift. Men når jeg gør det, dropper jeg mascaraen og omvendt - jeg er stor fan af kontraster! Hvis det er en virkelig god dag, kan jeg også finde på at bruge en flydende eyeliner.

Dette projekt kaldes Make It Happen. Er der en historie eller oplevelse, hvor du har følt: ”I’ve made it happen”?

At få mit amerikanske arbejdsvisum i hus var en stor lettelse og en rigtig god start. Dér følte jeg, at det nu kun var mig, der kunne sætte grænser for mig selv. Endelig kunne jeg begynde at opfylde mine drømme.

Hvis du skulle give et råd til andre piger, som drømmer om at flytte til New York og jagte en karriere inden for modebranchen, hvad skulle det så være?

Drøm stort! Lyt ikke til, hvad andre folk fortæller dig, men stol på din intuition, og tro på dig selv. Kig ikke alt for meget på, hvad andre folk omkring dig gør, for du skal ikke sammenligne dig med dem – jeg gør det selv nogle gange, men man bør i det mindste prøve at lade vær. Nårh ja – og så skal vi huske at spise mere kage!

Xoxo

Hanna, Maybelline Nordics reporter i New York City

 

Vil du ha' de seneste Maybelline-nyheder? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Accepter vilkår og betingelser

Tjek venligst at du har udfyldt din e-mail korrekt og prøv igen.

Har du husket at læse vilkår og betingelser? Tjek venligst boksen, og prøv igen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du en gang om måneden modtage de seneste nyheder fra bloggen. Ved at tilmelde dig accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs mere

Du vil sikkert også kunne li'...

Dette site bruger cookies til at lagre information på din computer. Læs mere.

Cookies:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil, som et website overfører til cookie-filen på browseren på din computers harddisk, så websitet kan huske, hvem du er.

Vi bruger dem til at hjælpe dig med at navigere vores website effektivt og udføre visse funktioner. Vi vil ikke bruge cookies til at gemme personligt identificerbare oplysninger om dig, som andre kunne læse eller forstå. Vi bruger ikke cookies til at spore din anvendelse af internettet, efter du forlader vores website.

Vil jeg stoppe dem?

På grund af deres vigtigste opgave, som er at styrke eller muliggøre brugervenlighed eller site-processer, kan deaktivering af cookies forhindre dig i at bruge visse dele af dette website. I tabellen i fortrolighedspolitikken nedenfor forklarer vi hvilke cookies, vi anvender, hvad der menes med tredjepart-cookies samt giver dig muligheden (en knap) for at acceptere eller blokere valgfrie cookies. Hvad angår tredjepart-cookies, så forklarer vi, hvordan du, når det er muligt, kan blokere for disse.

Hvis du ikke vælger enten at blokere eller acceptere cookies, så vil det tages som udgangspunkt, at du har accepteret alle valgfri cookies på dette website. Du kan selvfølgelig ændre mening ved senere besøg og bruge knapperne til at ændre din cookie-status for vores website.

Hvis du ønsker at begrænse eller blokere alle cookies, der bruges på vores website (hvilket som nævnt kan medføre, at der er områder af vores website, du ikke kan bruge eller at brugen af vores website ikke er så let, som du kunne ønske) eller på ethvert andet website, kan du gøre dette gennem dine browser-indstillinger. Hjælp-funktionen i din browser bør kunne forklare dig hvordan. For mere information gå til www.aboutcookies.org

Fortrolighedspolitik