Blog Maybelline New York

Make Music Happen

Make Music Happen, Kamilla Skjæret

Drømmer du om en karriere i musikbranchen? Kamilla flyttede fra Norge til New York for at få drømmen til at gå i opfyldelse.

Hun er meget passioneret omkring musik og vild med branchens marketingperspektiv. Bliv inspireret af hendes historie her.


Kan du lokkes til at fortælle os om din baggrund, og hvorfor du besluttede dig for at flytte til New York?   

Jeg har altid været en eventyrlysten pige, som er vild med at prøve nye ting. Og da jeg altid har været fascineret af den amerikanske kultur, besluttede jeg mig for at flytte hertil. Jeg boede i Los Angeles i et år og på Hawaii i 8 måneder, og derefter følte jeg, at tiden var inde til at begynde på en uddannelse. På det tidspunkt havde Pace Universitet netop åbnet op for stipendiatprogrammet Arts and Entertainment Management – en bred uddannelse, som kunne bringe mig tættere på musikindustrien; what was not to love? Det er nu to år siden, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte den retning.

Fortæl os om din passion for musikindustrien. Hvad er det ved musikken, som fascinerer dig?

Mit første album var Spice Girls’ hvide album, som alle faldt pladask for – ikke sandt? Med andre ord; jeg var en rigtig popprinsesse. Da jeg var 9 år gammel, begyndte jeg at spille violin. Jeg blev introduceret til klassisk musik, og gennem årene lærte jeg en masse om de forskellige musikgenrer, og hvordan musik påvirker mennesker. Jeg vil ikke kategorisere mig selv som en musiknørd, der ved alt om branchen. Jeg elsker bare musik!

Hvordan udforsker du din passion for musikken i New York?

Jeg burde nok gå til flere shows, men det gør jeg ikke – der er simpelthen ikke tid nok til det. New York er dog den bedste by at opleve livemusik i. Bare det at være omgivet af mennesker i branchen, eller folk som interesserer sig for musik, kan føre til nye kontakter. Og når alt kommer til alt, så er det dét, der tæller.  

Hvad er dit drømmejob?

Ærligt talt ved jeg ikke, om mit drømmejob findes endnu, men jeg er virkelig interesseret i det marketingsmæssige af musikbranchen, og det er noget, som jeg meget gerne vil arbejde mere med i fremtiden. At være musiksupervisor lyder også ret sejt.


Hvordan ser en almindelig dag i New York ud for dig? Hvad er du mest vild med ved din hverdag?

Mine hverdage er meget travle – særligt nu, hvor jeg tager 18 point dette semester. Som regel vågner jeg og går i skole. Efter skole går jeg hjem og forsøger at lave noget andet end nudler til aftensmad. Derefter laver jeg lektier, og så går jeg i seng. Det, jeg holder mest af ved mine hverdage, er, at jeg bor i denne store og fantastiske by. Alt er tilgængeligt hele tiden, hvilket betyder, at jeg kan gøre, hvad jeg har lyst til, når som helst jeg har lyst til det.

Dine dage lyder travle og spændende. Hvad er dine must-haveprodukter på travle dage som disse?

Jeg er rigtig glad for brynprodukter. Så hvis jeg bare får lov at style mine bryn og lægge lidt bronzer på mine kindben, så er jeg tilfreds! Når jeg skal ud, prøver jeg at gå efter en let øjenmakeup og farverige læber eller den anden vej rundt. Mit yndlingslook er mørke øjne og nude læber.

Projektet her hedder Make It Happen. Er der en historie eller en oplevelse, som har fået dig til at føle: ”I’ve made it happen”?

Den følelse, jeg havde, da jeg første gang ankom til New York, er spot on. Det var sådan et stort skridt for mig at binde mig til en 3-årig lang uddannelse – specielt i en by, hvor jeg aldrig havde været før. Jeg havde den samme følelse, da jeg afsluttede mit praktikforløb hos Downtown Music Publishing. Først følte jeg ikke, at jeg lavede nok, men efter at have gennemført praktikken, føler jeg, at: ”I’ve made it happen”.

Xoxo

Hanna, Maybelline Nordics-reporter i New York City

Vil du ha' de seneste Maybelline-nyheder? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Accepter vilkår og betingelser

Tjek venligst at du har udfyldt din e-mail korrekt og prøv igen.

Har du husket at læse vilkår og betingelser? Tjek venligst boksen, og prøv igen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du en gang om måneden modtage de seneste nyheder fra bloggen. Ved at tilmelde dig accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs mere

Dette site bruger cookies til at lagre information på din computer. Læs mere.

Cookies:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil, som et website overfører til cookie-filen på browseren på din computers harddisk, så websitet kan huske, hvem du er.

Vi bruger dem til at hjælpe dig med at navigere vores website effektivt og udføre visse funktioner. Vi vil ikke bruge cookies til at gemme personligt identificerbare oplysninger om dig, som andre kunne læse eller forstå. Vi bruger ikke cookies til at spore din anvendelse af internettet, efter du forlader vores website.

Vil jeg stoppe dem?

På grund af deres vigtigste opgave, som er at styrke eller muliggøre brugervenlighed eller site-processer, kan deaktivering af cookies forhindre dig i at bruge visse dele af dette website. I tabellen i fortrolighedspolitikken nedenfor forklarer vi hvilke cookies, vi anvender, hvad der menes med tredjepart-cookies samt giver dig muligheden (en knap) for at acceptere eller blokere valgfrie cookies. Hvad angår tredjepart-cookies, så forklarer vi, hvordan du, når det er muligt, kan blokere for disse.

Hvis du ikke vælger enten at blokere eller acceptere cookies, så vil det tages som udgangspunkt, at du har accepteret alle valgfri cookies på dette website. Du kan selvfølgelig ændre mening ved senere besøg og bruge knapperne til at ændre din cookie-status for vores website.

Hvis du ønsker at begrænse eller blokere alle cookies, der bruges på vores website (hvilket som nævnt kan medføre, at der er områder af vores website, du ikke kan bruge eller at brugen af vores website ikke er så let, som du kunne ønske) eller på ethvert andet website, kan du gøre dette gennem dine browser-indstillinger. Hjælp-funktionen i din browser bør kunne forklare dig hvordan. For mere information gå til www.aboutcookies.org

Fortrolighedspolitik