Blog Maybelline New York

Make Fashion Happen

Make it happen featuring Felicia Åkerström, Swedish blogger

En ny måned, en ny pige! Så er det tid til at møde endnu en inspirerende pige, som bor i New York City.

Felicia er en 23-årig svensk blogger, som drømmer om en karriere i modebranchen.

Hvad fik dig til at flytte til New York?

Jeg ville gerne tage en uddannelse inden for modebranchen, men jeg følte ikke, at Sverige var stedet for mig. Sverige er et rimeligt lille land, hvor de samme ting sker alle steder. Jeg tror altid, at det er en god idé at prøve nye ting, og New York var det helt rette for mig som blogger. 

Hvad brænder du for?

Mode er det, jeg brænder for og er mest interesseret i. Jeg ved ikke helt hvordan, men jeg begyndte at interessere mig for mode omkring 6. klasse. Inden da havde min mor altid bestemt, hvilket tøj jeg skulle have på, fordi jeg ærligt talt ikke gik så meget op i det. Ud over mode er fotografering en interesse, der er begyndt at vokse på mig, siden jeg startede min blog.Fortæl os lidt om din blog - hvornår begyndte du og hvorfor?

Jeg startede min første blog, da jeg var omkring 14 år gammel, men det var ikke så seriøst dengang. Siden da har den udviklet sig i takt med min interesse og passion for mode. Nu bruger jeg bloggen til at udtrykke mig selv og udvikle min stil. Jeg vil sige, at min blog ligger i kategorien livsstil og mode. Jeg holder også af at snakke om lækkert mad og alle mine rejser. 

Hvor finder du inspiration til din blog?

Jeg følger forskellige profiler, hvor jeg finder masser af inspiration - særligt på Instagram. Men jeg bliver også inspireret af New Yorks gader - cool mennesker, forskellige butikker og miljøet generelt. Sammenlignet med Sverige er der en større åbenhed i New York; at være sin egen er accepteret, mens det i Sverige mere er et tabu at skille sig ud.

Hvad får du dagene til at gå med i New York City?

Mine dage ser meget forskellige ud. Meget af tiden går dog med at arbejde på bloggen og mine andre sociale medier-profiler. Jeg skriver blogposts, arbejder med fotografer, planlægger posts og forskellige samarbejder, og så opdaterer jeg selvfølgelig min Instagram og Snapchat hele tiden. Det tager virkelig tid at drive en blog.

Hvilket slags makeup-look foretrækker du, når du er ude til møder og events eller tager billeder af dig selv og dine outfits?

Jeg kan godt lide, at det er nemt og hurtigt, så jeg går altid efter et naturligt look og en smuk glød. Mit must-have er en læbepomade - sådan en har jeg altid i tasken.

Hvilke drømme har du for fremtiden?

Karrieremæssigt vil jeg gerne arbejde som indkøber for et stort modehus som f.eks. Barneys eller Bergdorf Goodman. Jeg var ikke sikker på, hvad jeg ville lave, da jeg flyttede herover, men efter at have taget nogle fag på college, kan jeg mærke, at indkøb er lige noget for mig. En af mine andre drømme er at kunne arbejde med min blog og med sociale medier. 

Projektet her hedder Make It Happen. Er der en historie eller en oplevelse, som har fået dig til at føle: “I’ve made it happen”? 


Jeg føler ikke, at det er lykkes for mig helt endnu - jeg arbejder stadig på at komme derhen. Der er dog mange ting, jeg har opnået, som får mig til at tænke, at jeg er på rette spor. Jeg var til modeuge sidste sommer, hvor jeg stiftede flere samarbejder og lavede forskellige photo shoots - alle de ting er små skridt i den rigtige retning. Jeg ville ikke have udviklet mig lige så meget som person, hvis jeg var blevet i Sverige. Jeg ser flere muligheder her i New York, og jeg tør drømme.

Hvis du skulle give nogle råd til andre piger, der har lyst til at følge i dine fodspor med modebranchen eller blogging, hvad ville du så fortælle dem?

Tro på dig selv og hvad du gerne vil. Bliv inspireret af andre mennesker, der har opnået succes inden for samme område. Find ud af, hvad det er, de gør, som du kan lide, og gør det samme - bare på din egen måde. Vær tålmodig, bliv ved med at tage chancer, og udfordr dig selv til at udvikle dig endnu mere.

Vil du vide mere om Felicia og hendes liv i New York? Du kan følge hendes blog og Instagram @fakerstrom.

Xoxo

Hanna, Maybelline Nordics-reporter i New York City.

Vil du ha' de seneste Maybelline-nyheder? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Accepter vilkår og betingelser

Tjek venligst at du har udfyldt din e-mail korrekt og prøv igen.

Har du husket at læse vilkår og betingelser? Tjek venligst boksen, og prøv igen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du en gang om måneden modtage de seneste nyheder fra bloggen. Ved at tilmelde dig accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs mere

Dette site bruger cookies til at lagre information på din computer. Læs mere.

Cookies:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil, som et website overfører til cookie-filen på browseren på din computers harddisk, så websitet kan huske, hvem du er.

Vi bruger dem til at hjælpe dig med at navigere vores website effektivt og udføre visse funktioner. Vi vil ikke bruge cookies til at gemme personligt identificerbare oplysninger om dig, som andre kunne læse eller forstå. Vi bruger ikke cookies til at spore din anvendelse af internettet, efter du forlader vores website.

Vil jeg stoppe dem?

På grund af deres vigtigste opgave, som er at styrke eller muliggøre brugervenlighed eller site-processer, kan deaktivering af cookies forhindre dig i at bruge visse dele af dette website. I tabellen i fortrolighedspolitikken nedenfor forklarer vi hvilke cookies, vi anvender, hvad der menes med tredjepart-cookies samt giver dig muligheden (en knap) for at acceptere eller blokere valgfrie cookies. Hvad angår tredjepart-cookies, så forklarer vi, hvordan du, når det er muligt, kan blokere for disse.

Hvis du ikke vælger enten at blokere eller acceptere cookies, så vil det tages som udgangspunkt, at du har accepteret alle valgfri cookies på dette website. Du kan selvfølgelig ændre mening ved senere besøg og bruge knapperne til at ændre din cookie-status for vores website.

Hvis du ønsker at begrænse eller blokere alle cookies, der bruges på vores website (hvilket som nævnt kan medføre, at der er områder af vores website, du ikke kan bruge eller at brugen af vores website ikke er så let, som du kunne ønske) eller på ethvert andet website, kan du gøre dette gennem dine browser-indstillinger. Hjælp-funktionen i din browser bør kunne forklare dig hvordan. For mere information gå til www.aboutcookies.org

Fortrolighedspolitik