Blog Maybelline New York

Make Creativity Happen

Make Creativity Happen

Ny måned, ny inspirerende pige! Mød Lyydia Vainio, som får det til at lykkes i storbyen.

Hun er en 22-årig pige, der flyttede fra Finland til New York for fire år siden. Hver dag arbejder hun hårdt på at komme tættere på sit drømmejob i modebranchen.

Hvornår begyndte du at drømme om New York?

Kender du TV-serien ’Venner’? Jeg er bogstaveligt talt besat af den. Min besættelse udviklede sig til en nysgerrighed for New York, så da jeg var 14 år gammel, tog jeg på sommerlejr her. Det var kærlighed ved første blik! Da jeg gik i gymnasiet, besluttede jeg mig for at flytte hertil og begyndte derfor at undersøge forskellige muligheder.

Hvad er du passioneret omkring?

Jeg er passioneret omkring mange ting. Jeg vil virkelig gerne forfølge en karriere i modebranchen, men jeg er også feminist og generelt meget passioneret omkring ligestilling.

Hvad fascinerer dig ved modebranchen?

Du kan virkelig udtrykke dig selv gennem mode. Jeg er en kreativ person, som er vild med kunst, og jeg synes, at modebranchen er et fantastisk sted at vise sin kreativitet. Branchen tilbyder så mange muligheder, og du kan altid finde en ny måde at gøre tingene på eller udtrykke dine følelser.

Du valgte at forfølge din drøm i New York - hvorfor det?   

New York er verdens modehovedstad! Der er så mange muligheder her, som du ikke kan finde andre steder. Der er også mange forskellige måder, man kan forfølge en modekarriere på f.eks. gennem et af de mange PR-bureauer, modemagasiner eller hos designere. Netværket er vildt stort, så det er helt sikkert den rette by at forfølge sin passion for mode.Hvad er dit drømmejob i modebranchen?

Jeg stræber efter et job hos et stort modemagasin. Jeg har studeret grafisk design, men også studeret masser PR og marketing. Jeg elsker at skrive og designe, så hvis jeg kan kombinere de to positioner, ville det være min ultimative drøm.   

Hvordan arbejder du mod dit drømmejob i hverdagen?

Jeg har altid elsket at studere mode, og lige nu lærer jeg masser på mit job, som forhåbentlig hjælper mig tættere på min drøm. Både når jeg studerer og arbejder, prøver jeg hele tiden at samle viden, som jeg kan drage nytte af på længere sigt.

Når du arbejder i modebranchen, må din stil og dit look være vigtigt. Hvad er dine tips? Hvordan ville du style dit look, hvis du f.eks. havde første arbejdsdag på et modemagasin?

Jeg ville gå efter et professionelt look med mit eget afslappet præg. At føle sig komfortabel er nøglen til succes, tror jeg. Når det kommer til makeuppen, vil jeg gå efter et enkelt og pænt look.

Projektet hedder Make It Happen. Er der en historie eller en oplevelse, som fik dig til at føle: ”I’ve made it happen”?

Der er ikke en specifik oplevelse, men når jeg sidder her på cafeen med dig, slår det mig, at jeg faktisk bor i New York – min drøm gik i opfyldelse! Det er en fed følelse.

Hvis du kunne give råd til andre piger, som ønsker at flytte til New York, hvad ville du så fortælle dem?

Go for it! Ingen gør det for dig, så du bliver nødt til at gøre det selv. Det er svært, da du skal arbejde hårdt for at få opfyldt dine drømme. Hvis man overvejer at flytte til New York, er det en god ide at bruge en sommer her, som jeg gjorde, tror jeg. Det er en god måde at opleve byen på og finde ud af, om du kan lide den så meget, som ”du skal”.  

Xoxo

Hanna, Maybelline Nordics-reporter i New York City

Vil du ha' de seneste Maybelline-nyheder? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Accepter vilkår og betingelser

Tjek venligst at du har udfyldt din e-mail korrekt og prøv igen.

Har du husket at læse vilkår og betingelser? Tjek venligst boksen, og prøv igen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du en gang om måneden modtage de seneste nyheder fra bloggen. Ved at tilmelde dig accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs mere

Dette site bruger cookies til at lagre information på din computer. Læs mere.

Cookies:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil, som et website overfører til cookie-filen på browseren på din computers harddisk, så websitet kan huske, hvem du er.

Vi bruger dem til at hjælpe dig med at navigere vores website effektivt og udføre visse funktioner. Vi vil ikke bruge cookies til at gemme personligt identificerbare oplysninger om dig, som andre kunne læse eller forstå. Vi bruger ikke cookies til at spore din anvendelse af internettet, efter du forlader vores website.

Vil jeg stoppe dem?

På grund af deres vigtigste opgave, som er at styrke eller muliggøre brugervenlighed eller site-processer, kan deaktivering af cookies forhindre dig i at bruge visse dele af dette website. I tabellen i fortrolighedspolitikken nedenfor forklarer vi hvilke cookies, vi anvender, hvad der menes med tredjepart-cookies samt giver dig muligheden (en knap) for at acceptere eller blokere valgfrie cookies. Hvad angår tredjepart-cookies, så forklarer vi, hvordan du, når det er muligt, kan blokere for disse.

Hvis du ikke vælger enten at blokere eller acceptere cookies, så vil det tages som udgangspunkt, at du har accepteret alle valgfri cookies på dette website. Du kan selvfølgelig ændre mening ved senere besøg og bruge knapperne til at ændre din cookie-status for vores website.

Hvis du ønsker at begrænse eller blokere alle cookies, der bruges på vores website (hvilket som nævnt kan medføre, at der er områder af vores website, du ikke kan bruge eller at brugen af vores website ikke er så let, som du kunne ønske) eller på ethvert andet website, kan du gøre dette gennem dine browser-indstillinger. Hjælp-funktionen i din browser bør kunne forklare dig hvordan. For mere information gå til www.aboutcookies.org

Fortrolighedspolitik