Blog Maybelline New York

Make Acting Happen

Make Acting Happen

Endelig er foråret her, og vi har endnu engang fået chancen for at møde en inspirerende kvinde, som har fået det til at lykkes i New York City.

Sini Hill flyttede fra Finland for halvandet år siden for at forfølge en skuespillerkarriere i den store by.

Hvorfor flyttede du til New York?

Jeg flyttede til New York for at gå på New York Film Academy. Jeg ansøgte, fordi det gik op for mig, at du kun har ét liv, og at jeg muligvis ikke får sådan en chance igen. At være skuespiller i Finland er ikke accepteret på samme måde, som det er her i USA. Jeg ville væk fra normen og forfølge min drøm.

Hvor kommer din passion for skuespil fra? Hvad holder du mest af ved jobbet?

Jeg blev interesseret i skuespil, da jeg var omkring 9 år gammel. Vi havde masser dramatimer i skolen – jeg var god til det, og det var her min passion startede. Jeg elsker at fortælle historier, og jeg har altid været interesseret i menneskers adfærd. Skuespil kræver forståelse for forskellige former for adfærd, før du kan træde ind i en rolle.

Er der noget eller nogen, som har hjulpet dig til at nå, hvor du er i dag?

Jeg boede i Australien i et år efter gymnasiet, og jeg havde mit udvekslingssemester i Malaysia. At møde mennesker over hele verden har virkelig åbnet mine øjne. Der er så meget at se i denne verden, og jeg er altid sulten efter mere.

Hvordan ser en normal dag ud for dig som skuespiller i New York?

Der er ikke rigtig en normal dag – hver dag varierer i forhold til, hvordan min kalender ser ud. Nogle dage begynder jeg kl. 3 om morgenen, og så arbejder jeg i 16 timer – det kan være nogle rigtig lange dage! Når jeg ikke er på skydning, så går jeg til auditions og holder møder. Selvom jeg er tilknyttet et bureau, så har jeg fundet det meste af mit arbejde selv.

Auditions og castings må være meget vigtige i dit job. Hvilken slags makeup er nødvendig, når du løber fra audition til audition? Er der nogle produkter, du altid bruger?

Jeg bruger altid læbestift. Når jeg går til castings, prøver jeg at lægge en så naturlig makeup som muligt. Men lidt læbestift giver mig et boost, så jeg føler mig ekstra selvsikker.

Hvad er dine ambitioner for fremtiden? Hvor ser du dig selv om 3 år?

Jeg vil gerne opnå en succesfuld og international karriere. Mit mål er at have masser udfordrende roller, og at der en dag bliver skrevet en rolle specifikt til mig. Jeg drømmer også om at kunne rejse rundt i verden for at opleve nye steder og interessante mennesker. Om tre år ser jeg mig selv i enten New York eller Los Angeles.

Projektet hedder Make It Happen. Er der en historie eller en oplevelse, som fik dig til at føle: ”I’ve made it happen”?

Det gjorde jeg, da jeg forlod min hverdag i Finland og startede en skuespillerkarriere her i New York. Jeg har arbejdet ekstremt hårdt, men når jeg er træt og udmattet, tænker jeg stadig, at det er det hele værd. Jeg er stolt over, at jeg er nået så langt og fortryder ikke ét sekund, at jeg flyttede til New York.

Hvis du kunne give råd til andre piger, som ønsker at flytte til New York og forfølge en skuespillerkarriere, hvad ville du så sige til dem?  

Følg din passion! Du vil aldrig fortryde det, så længe du jagter din drøm. Men vær forberedt på masser af hårdt arbejde. Heldigvis er skandinaviske piger stærke og uafhængige. Det vigtigste er at tro på sig selv og opsøge mennesker – vær aldrig bange for at stille spørgsmål.

Xoxo

Hanna, Maybelline Nordics-reporter i New York City

 

Vil du ha' de seneste Maybelline-nyheder? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Accepter vilkår og betingelser

Tjek venligst at du har udfyldt din e-mail korrekt og prøv igen.

Har du husket at læse vilkår og betingelser? Tjek venligst boksen, og prøv igen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du en gang om måneden modtage de seneste nyheder fra bloggen. Ved at tilmelde dig accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs mere

Dette site bruger cookies til at lagre information på din computer. Læs mere.

Cookies:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil, som et website overfører til cookie-filen på browseren på din computers harddisk, så websitet kan huske, hvem du er.

Vi bruger dem til at hjælpe dig med at navigere vores website effektivt og udføre visse funktioner. Vi vil ikke bruge cookies til at gemme personligt identificerbare oplysninger om dig, som andre kunne læse eller forstå. Vi bruger ikke cookies til at spore din anvendelse af internettet, efter du forlader vores website.

Vil jeg stoppe dem?

På grund af deres vigtigste opgave, som er at styrke eller muliggøre brugervenlighed eller site-processer, kan deaktivering af cookies forhindre dig i at bruge visse dele af dette website. I tabellen i fortrolighedspolitikken nedenfor forklarer vi hvilke cookies, vi anvender, hvad der menes med tredjepart-cookies samt giver dig muligheden (en knap) for at acceptere eller blokere valgfrie cookies. Hvad angår tredjepart-cookies, så forklarer vi, hvordan du, når det er muligt, kan blokere for disse.

Hvis du ikke vælger enten at blokere eller acceptere cookies, så vil det tages som udgangspunkt, at du har accepteret alle valgfri cookies på dette website. Du kan selvfølgelig ændre mening ved senere besøg og bruge knapperne til at ændre din cookie-status for vores website.

Hvis du ønsker at begrænse eller blokere alle cookies, der bruges på vores website (hvilket som nævnt kan medføre, at der er områder af vores website, du ikke kan bruge eller at brugen af vores website ikke er så let, som du kunne ønske) eller på ethvert andet website, kan du gøre dette gennem dine browser-indstillinger. Hjælp-funktionen i din browser bør kunne forklare dig hvordan. For mere information gå til www.aboutcookies.org

Fortrolighedspolitik