Blog Maybelline New York

Make a Difference Happen

Make a difference happen Christine

Mød Christine, en inspirerende 26-årig kvinde fra Norge, der flyttede til New York, da en fantastisk mulighed dukkede op.

I dag arbejder hun i musikbranchen i byen. Hun er meget passioneret for kvinders rettigheder og gør sit bedste for at inspirere andre unge kvinder til at følge deres drømme. Bliv inspireret af hendes historie herunder.

Kan du fortælle os om din baggrund, og hvorfor du besluttede at flytte til New York?

Jeg startede med at arbejde for Spotify i Oslo for mere end 4 år siden, og jeg blev vild med firmaet allerede fra dag et. Jeg lærte så meget, de første år jeg var der. Jeg fandt dog ud af, at Spotify skulle opbygge et globalt brand-team i NYC, så jeg ansøgte, og efter en lang og nervepirrende ansøgningsproces fik jeg jobbet! Uden at kende nogen eller vide, hvor jeg skulle bo, ankom jeg til NYC med mine to kufferter - det var selvfølgelig lidt skræmmende, men også utroligt spændende. Jeg er så glad for, jeg besluttede mig for at flytte til New York.

Hvad er du passioneret for?

Jeg kunne opremse en masse interesser såsom musik, mad, kunst og hundredvis af andre ting, jeg godt kan lide at udforske, men faktisk tror jeg, mennesker er min sande passion. Jeg elsker at møde nye mennesker. At høre om deres oplevelser, historier og perspektiver - New York er nok det bedste sted i verden til det. Det er sådan en travl og progressiv by, at man hurtigt kan fortabe sig i alt her. At være her, tror jeg, har gjort, at jeg sætter endnu mere pris på mine venner og familie, og det betyder meget for mig at vedligeholde de relationer.

Vi ved, at du også er meget passioneret for ligestilling og kvinders rettigheder. Var det et særligt øjeblik, som kickstartede den passion? Og hvordan gjorde din flytning til USA dig mere opmærksom på det?

Fordi jeg kommer fra et land, hvor der er meget fokus på ligestilling mellem kønnene, også kulturelt, har jeg aldrig rigtig tænkt på, at jeg måske ikke har de samme muligheder eller bliver opfattet anderledes end mine mandlige kolleger. At komme til USA har virkelig gjort det klart for mig, fordi jeg har set, hvordan kvinder bliver behandlet anderledes end mænd, især i popkulturen.

Hvad gør du for at skabe opmærksomhed omkring ligestilling og kvinders rettigheder?

Som bestyrelsesmedlem hos Young Associates ved det norsk-amerikanske handelskammer taler jeg ved en masse events i New York. Jeg kan godt lide at repræsentere unge kvinder i forskellige situationer, fordi jeg synes, det er vigtigt, at kvinder står frem og taler om, hvad de gør for at inspirere andre unge kvinder til at følge deres passion - også selvom de måske står over for større udfordringer, end mænd gør. Selvom jeg kun er i begyndelsen af min karriere, prøver jeg at inspirere andre unge kvinder til at være en del af disse diskussioner, fordi jeg tror, det er vigtigt at se kvinder i alle stadier af deres karriere.

Hvad bruger du din fritid på? Og hvad er dit yndlingsområde i New York?

Min fritid bruger jeg på vennerne. Brunch, middag og drinks er det, der fylder mest i mine weekender. Vi bor alle i East Village og på Lower East Side, så vi ender tit med at gå ud der. En gang imellem kan jeg også godt lide at komme ud af byen. I sidste ende er det balancen i de ting, du gør i din fritid, der gør dig glad.

Fortæl os lidt om din stil. Har den ændret sig, efter du er flyttet til New York?

Jeg er helt sikkert begyndt at gå mere i sort, siden jeg flyttede hertil, ha! Med hensyn til garderoben kan jeg godt lide en sort base med nude/blush tilbehør, som det er lige nu. Jeg har altid haft et meget simpelt look og foretrækker rene linjer og klassiske farver, hvilket nok ikke er overraskende, nu jeg er en skandinav. Med hensyn til makeup kan jeg godt lide et naturligt look, men ofte fremhæver jeg enten øjne eller læber med en mere vovet farve.

Hvilke makeupprodukter er dine favoritter til et klassisk hverdagslook?

Mascara er helt sikkert mit foretrukne produkt. Jeg kan også godt lide at bruge en meget let foundation for et naturligt look, der lader huden ånde. På det sidste har jeg også været besat af highlightere - det er en perfekt og nem måde at få den der ekstra glød på. Til læberne kan jeg bedst lide enten en fugtgivende læbepomade eller en mat læbestift. Maybelline Baby Lips og Maybelline Vivid Matte Liquid er faktisk to af mine yndlingslæbeprodukter lige nu.


Hvad er dine ambitioner for fremtiden både professionelt og personligt?

Mit mål er altid at blive ved med at lære. Jeg tror ikke, at du kan opnå succes og være glad for det, du laver, hvis ikke du hele tiden lærer og bliver udfordret - både professionelt og på et personligt niveau. Jeg forsøger at lave en lille 'evaluering' med mig selv hver sjette måned for at tjekke op på, om jeg stadig føler mig udfordret og inspireret. Hvis jeg føler, jeg er blevet lidt for magelig, er det tid til, at jeg bevæger mig videre til noget nyt. Derfor tror jeg, min overordnede ambition er hele tiden at rykke mig og lære, såvel personligt som professionelt.

Hvordan vil du blive ved med at gøre en forskel for kvinders rettigheder og ligestilling?

Selvom jeg er meget stolt af de ting, min virksomhed gør og investerer i, når det kommer til ligestilling, er musik- og teknologibranchen meget mandsdomineret, så jeg gør mit bedste for at repræsentere kvinder der. Jeg holdt en forelæsning på NYU om streaming og musikmarkedsføring, og flere piger fra publikum henvendte sig til mig bagefter for at høre mere. Så altså bare det at være derude som kvindelig repræsentant gør meget. Det er helt sikkert noget, jeg vil blive ved med at gøre for at gøre en forskel.

Hvor ser du dig selv om tre år?

Det er et godt spørgsmål! Jeg vil helt sikkert gerne blive ved med at udvikle mig indenfor mit professionelle område, fordi jeg virkelig har fundet noget, jeg elsker at gøre, som inspirerer mig. Hvor jeg kommer til at befinde mig i verden, kan jeg ikke svare på, og det, synes jeg faktisk, er vildt spændende. Det afhænger alt sammen af, hvilke muligheder og døre der åbner sig for mig.Projektet hedder Make It Happen. Er der en historie eller oplevelse, som fik dig til at føle "I've made it happen"?

I sommers indså jeg, hvor meget New York virkelig føles som mit hjem, hvilket var en stor milepæl for mig. Da jeg flyttede hertil for over to år siden, troede jeg ikke, jeg skulle blive her længere end et par år, men nu føler jeg, at jeg har skabt et godt liv for mig selv her, og at jeg er et rigtigt godt sted både professionelt og personligt. Jeg er helt sikkert klar på mere af det, den her fantastiske by har at byde på.

Xoxo

Hanna, Maybelline Nordics reporter i New York City

Vil du ha' de seneste Maybelline-nyheder? Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Accepter vilkår og betingelser

Tjek venligst at du har udfyldt din e-mail korrekt og prøv igen.

Har du husket at læse vilkår og betingelser? Tjek venligst boksen, og prøv igen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du en gang om måneden modtage de seneste nyheder fra bloggen. Ved at tilmelde dig accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs mere

Dette site bruger cookies til at lagre information på din computer. Læs mere.

Cookies:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil, som et website overfører til cookie-filen på browseren på din computers harddisk, så websitet kan huske, hvem du er.

Vi bruger dem til at hjælpe dig med at navigere vores website effektivt og udføre visse funktioner. Vi vil ikke bruge cookies til at gemme personligt identificerbare oplysninger om dig, som andre kunne læse eller forstå. Vi bruger ikke cookies til at spore din anvendelse af internettet, efter du forlader vores website.

Vil jeg stoppe dem?

På grund af deres vigtigste opgave, som er at styrke eller muliggøre brugervenlighed eller site-processer, kan deaktivering af cookies forhindre dig i at bruge visse dele af dette website. I tabellen i fortrolighedspolitikken nedenfor forklarer vi hvilke cookies, vi anvender, hvad der menes med tredjepart-cookies samt giver dig muligheden (en knap) for at acceptere eller blokere valgfrie cookies. Hvad angår tredjepart-cookies, så forklarer vi, hvordan du, når det er muligt, kan blokere for disse.

Hvis du ikke vælger enten at blokere eller acceptere cookies, så vil det tages som udgangspunkt, at du har accepteret alle valgfri cookies på dette website. Du kan selvfølgelig ændre mening ved senere besøg og bruge knapperne til at ændre din cookie-status for vores website.

Hvis du ønsker at begrænse eller blokere alle cookies, der bruges på vores website (hvilket som nævnt kan medføre, at der er områder af vores website, du ikke kan bruge eller at brugen af vores website ikke er så let, som du kunne ønske) eller på ethvert andet website, kan du gøre dette gennem dine browser-indstillinger. Hjælp-funktionen i din browser bør kunne forklare dig hvordan. For mere information gå til www.aboutcookies.org

Fortrolighedspolitik